Livrare


Data estimată de livrare este de 2-3 zile lucrătoare și este afișată în pagina produsului. Serviciul de curierat cu care lucram este Urgent Cargus, iar taxa de livrare percepută este de 20 lei pe teritoriul României.

Pot exista perioade de solicitare majoră a companiilor de curierat ( Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) ce pot întârzia livrarea cu 4-5 zile. Orice neplăceri apărute din cauza acestor întârzieri, ies din răspunderea site-ului Jewlietta.ro.

În cazul în care produsele sunt indisponibile, inclusiv în cazul în care prețul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmării Comenzii, jewlietta.ro va informa Clientul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la prețul sau caracteristicile produselor, modificând astfel Comanda inițială, iar jewlietta.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Clientul va face dovada identității sale și se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar selectat, în caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferentă unei posibile noi livrări. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către Jewlietta.ro, la momentul predării produselor Comandate către Client, la adresa selectată de acesta, în momentul plasării Comenzii.