Politica de retur


În conformitate cu Ordonanța de Urgența Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, Clientul are următoarele drepturi si obligații referitoare la retragerea din contractul încheiat la distanță:

- Clientul are dreptul ca, înainte de expirarea perioadei de retragere, să se retragă din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Clientul va primi contravaloarea produsului returnat împreună cu cheltuielile de expediere. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

- Clientul se obligă să returneze doar acele produse care sunt în aceeași stare în care au fost livrate ( în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au însoțit ). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, urme de folosire excesivă și/sau intervențiii neautorizate etc.

Jewlietta.ro va rambursa Clientului contravaloarea produsului în maxim 14 zile de la data informării făcute de către Client către jewlietta.ro în ceea ce privește decizia de retragere din contract.

Jewlietta.ro va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat.